Odluka je pala: Iniesta potpisao doživotni ugovor sa Barcom
Foto: EPA

Ostaje u klubu

Odluka je pala: Iniesta potpisao doživotni ugovor sa Barcom

M. Šljivak

Andres Iniesta karijeru će završiti u Barceloni.

Iskusni 33-godišnji veznjak danas je potpisao doživotni ugovor sa katalonskim velikanom i u klubu će ostati do kada on bude želio.

Kapiten tima s Nou Campa se tokom prethodnih mjeseci konstantno povezivao sa odlaskom iz kluba. Međutim, od toga neće biti ništa jer je danas potpisan ugovor koji će legendarnog veznjaka zadržati u klubu do kraja karijere.

"Andres Iniesta je potpisao doživotni ugovor s klubom i ovdje će ostati do kraja karijere. On je jedan od simbola kluba i sretni smo što ostaje s nama", saopšteno je iz Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iniesta je kompletnu karijeru proveo u Barci. U klub je stigao kao 12-godišnjak, a debi za prvi tim je upisao 2002. godine.

S Barcelonom je osvojio apsolutno sve. Ima čak 30 trofeja, a nastupio je u 639 utakmica uz postignutih 55 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi