Jedan klub sve pomno prati: Griezmann bi nakon samo godinu dana mogao napustiti Barcu

Još uvijek se nije uklopio u novi tim

Jedan klub sve pomno prati: Griezmann bi nakon samo godinu dana mogao napustiti Barcu

E. Čaušević

Francuski napadač Antoine Griezmann ljetos je stigao u Barcelonu iz Atletico Madrida za 120 miliona eura.

Barca je uložila ogroman naporu i novac u dovođenje Griezmanna koji još uvijek nije baš pokazao zbog čega je doveden u katalonski klub. Jasno je da mu je potrebno vrijeme da se uklopi u novi tim, ali navijači imaju sve manje strpljenja.

U španskim medijima se već mogu pronaći špekulacije da će Griezmann nakon samo jedne sezone napustiti Barcu. Katalonski Sport piše da je francuski napadač nezadovoljan trenutnom situacijim, te da čak razmišlja o povratku u Francusku.

Navodno, interes za Griezmanna pokazao je PSG koji već godinama pokušava da ga dovede, te će Parižani sigurno biti spremni na transfer ukoliko Griezmann odluči da napusti Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuz je nedavno izjavio da je zadovoljan u klubu i maksimalno fokusiran na to da uspije u Barci, ali navodno na njemu se jasno vidi da je očekivao potpuno drugačiji rasplet.

Griezmann je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 15 utakmica i postigao je četiri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
tipicno za balkance, nije vazno sta covjel kaze, vec sta glupani mu vide na faci
1 1
Sani81Starmo
Brato vidiš nonverbalna komunikacija ti kaže mnogo više od verbalne. To bi trebao znati kad nazivaš druge glupanima.. Svaka budala može šuplje bacati ali tjelo odaje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi