Gotovo je: Neymar otkrio gdje nastavlja karijeru!

Sada je sve jasno

Gotovo je: Neymar otkrio gdje nastavlja karijeru!

Esmer Oštraković

Već dugo se Neymara seli iz jednog u drugi klub, ali svima je bilo jasno da postoji opcija da ostane u PSG-u i naredne sezone.

U posljednjem intervjuu koji je Neymar dao, nije krio svoje ambicije da ostane dio PSG-a i naredne sezone.

On želi da nastavi svoju karijeru u ovom klubu, a ne smeta mu ni to što su ga "na zub" uzeli navijači.

Iako se govorilo da bi Neymar mogoa da ode iz PSG-a, on je odlučio da stane na kraj svim špekulacijama.

Podsjetimo, Neymara se u posljednje vrijeme povezivalo sa Chelseajem, Newcastleom, kao i nekim klubovima iz Saudijske Arabije.

Oglasi

"Želim ostati u PSG-u i naredne sezone. Imam ugovor sa ovim timom. Niko mi nije rekao da treba da idem", jasan je bio Neymar.

Njegov ugovor sa PSG-om traje sve do 2027. godine i on nema namjeru da ide.

"Proces oporavka je veoma bolan i teško je, ali želim što prije da se vratim na teren. Želim prije svega da igram dobro", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je u dresu francuskog velikana u proteklih šest godina odigrao 173 utakmice i ima učinak od 118 pogodaka i 77 asistencija.

On je i dalje najskuplji fudbaler u historiji. PSG ga je Barceloni 2017. godine platio nevjerovatnih 222 miliona eura i za sada nema naznake da bi neko uskoro ovaj rekord mogao oboriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi