Problemi za Brazilca

Neymar optužen za silovanje!

7

Komentari (7)

Lona
Zaključak priče, nije dobila pare, sad eto silovana. Pa ko je lud da sebi upropasti karijeru, čitav život treniraju da budu to što jesu i da onda sve bace niz rijeku.
Adnanos
Jest jest Da nije smijesno bilo bi zalosno. Hoce ga potrest ovo kao kisa onu piramidu u Gizi ?
daca
Dobojlija
A zasto sve ,navodno silovane,prijave tek nakon sest sedmica,dva mjeseca ,tri gidine ,kada nema nikakvih dokaza o silovanju na njihovom tijelu,zasto silovanje nisu istog dana prijavile kada se desilo
Benjamingst
Kazu advokatu imala sam strah. On je poznat u svijetu, depresija, bilo me stid da okrijem da sam silovana itd. Advokati to srede... da svi zarade.
Benjamingst
Nisam ni citao text znao sam sta pise...zeli $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Celtic
A što ja ne mogu natjerati neku iz Zenice da mi dođe u Travnik ili obrnuto, eto ona došla kod njega, očekivala kurveština da je vodi na palačinke i sok
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.