Neymar optužen za silovanje!
(Foto: EPA)

Problemi za Brazilca

Neymar optužen za silovanje!

Midhat Šljivak
Teme:

Zvijezda PSG-a Neymar optužen je za silovanje.

U jednoj policijskoj stanici u gradu Santo Amaro jučer se pojavila žena koja je prijavila Brazilca za silovanje i pokrenuta je istraga u ovom slučaju.

Kako tvrde brazilski mediji, neimenovana žena je optužila najskupljeg fudbalera svijeta za silovanje, koje se 15. maja dogodilo u Parizu.

Ona tvrdi da je do Neymara došla putem Instagrama. Nakon kraćeg dopisivanja, dogovorili su se da ona dođe u Pariz, kako bi se upoznali.

To se i dogodilo. Nesretna žena je došla u Pariz, odsjela je u hotelu, a Neymar je oko osam sati navečer došao potpuno pijan.

Nakon što su razmijenili nježnosti, Brazilac je agresivno krenuo na nju i potom ju je silovao. Vratila se u Brazil dva dana kasnije, a tvdi da je bila emocionalno potrešena i da nije imala hrabrosti da ranije prijavi slučaj.

Istraga je pokrenuta odmah po prijavi i vjerovatno će se Neymar uskoro morati da pojavi na razgovorima sa policijom.

Brazilska zvijezda je trenutno na dužnosti sa nacionalnim timom sa kojim se priprema za predstojeći nastup na Copa Americi.

Ove optužbe dolaze u nezgodnom trenutku i moglo bi itekako utjecati na Neymara.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

Celtic
A što ja ne mogu natjerati neku iz Zenice da mi dođe u Travnik ili obrnuto, eto ona došla kod njega, očekivala kurveština da je vodi na palačinke i sok
8 0
Dobojlija
A zasto sve ,navodno silovane,prijave tek nakon sest sedmica,dva mjeseca ,tri gidine ,kada nema nikakvih dokaza o silovanju na njihovom tijelu,zasto silovanje nisu istog dana prijavile kada se desilo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije