Neymar otkrio zašto je odlučio ostati u Barceloni

Brazilac produžio ugovor

Neymar otkrio zašto je odlučio ostati u Barceloni

E. Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar prije nekoliko dana zvanično je produžio svoj ugovor s Barcelonom.

Neymar je u posljednje vrijeme bio u centru pažnje medija jer se dosta špekulisalo o tome da će napustiti Barcelonu ovog ljeta. Ipak, Brazilac je odlučio sve to demantovati potpisom novog ugovora s katalonskom ekipom.

Brazilac je otkrio nakon toga da nije pomišljao nikako o odlasku iz Barcelone, te da je njegov san uvijek bio igrati u dresu ove ekipe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"U Barceloni sam ostao jer uživam igrati u ovom klubu. Zbog sjajne atmosfere u svlačionice i mojih saigrača. Prilagodio sam se na život ovdje i zbog toga sam potpisao novi ugovor. Bilo je ponuda od ostalih klubova, ali ja nikada nisam pomislio o odlasku iz Barce", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti