Neymar o budućem igraču Reala: "Uh, šta bismo nas dvojica radili na terenu..."
EPA

Dao vjetar u leđa Kraljevima

Neymar o budućem igraču Reala: "Uh, šta bismo nas dvojica radili na terenu..."

Teme:

Izjava koju je Neymar dao brazilskom Foxu zagolicala je maštu navijača Real Madrida.

Još kada je Neymar otišao iz Barcelone u Paris Saint-Germain počelo se pričati o tome kako bi ga Florentino Perez želio vidjeti na Santiago Bernabeu.

Transfer u francuski klub navodno nije ispunio Neymarova očekivanja, posebno zbog činjenice da Sveci još nisu u rangu Reala u Barcelone, a kako je i ove sezone 'ušati pehar' samo san, tako se ponovo počelo šuškati o mogućem odlasku.

Kao što smo naveli, upravo je Real Madrid jedan od klubova s kojima se Neymar u posljednje vrijeme najviše povezuje, a vjetar u leđa je Kraljevima dodatno dao i posljednjom izjavom za Fox.

"Volio bih zaigrati s Hazardom, imamo sličan stil. Nas dvojica bi napravila haos na terenu", kazao je Neymar.

Hazard je danas Chelseajev igrač, no opšte poznato je da su njegovi dani u Londonu odbrojani i da je pri vrhu liste želja upravo Real Madrida koji će na kraju sezone napraviti velike promjene u svom sastavu. Prema informacijama iz Španije, transfer bi se mogao realizovati za 100 miliona eura, a u tom slučaju Real bi učinio Hazarda najplaćenijim igračem u historiji kluba.

Neymaru žestoka kazna od UEFA-e

Dok s nestprljenjem iščekujemo prijelazni rok u kojem će svakako biti poznato više detalja, danas se pojavila informacija da je Neymar od strane UEFA-e dobio žestoku kaznu.

Evropska fudbalska federacija je Neymaru zbog vrijeđan sudija tokom i nakon utakmice osmine finala Lige prvaka Manchester Uniteda izrekla kaznu od tri utakmice neigranja, što je, više-manje, bilo i očekivano uzimajući u obzir da se ovakve stvari ne tolerišu.

"Ovo je sramota. Postave četvoricu koji se ne razumiju u fudbal i koji sve gledaju na snimcima. Nemoguće! Kako čovjek da postavi ruke ako je okrenut leđima? Je...e se!", pisao je Neymar tada.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti