Mbappe donio odluku oko nastavka karijere, zna se i kada će sve zvanično saopštiti

Jasno je zašto još čeka

Mbappe donio odluku oko nastavka karijere, zna se i kada će sve zvanično saopštiti

E. Čaušević

Kylian Mbappe još uvijek nije saopštio odluku oko nastavka karijere.

Već je dobro poznato da Mbappe s PSG-om ima ugovor do kraja ove sezone, te je već u nekoliko navrata odbio ponudu Parižana da s njima produži ugovor.

Prije dva mjeseca objavljeno je da je Mbappe već odlučio da napusti PSG na kraju sezone, te mnogi smatraju da će francuski napadač gotovo sigurno karijeru nastaviti u Real Madridu.

U PSG-u se nadaju i dalje da će se Mbappe predomisliti i ostati na Parku prinčeva, ali kako vrijeme prolazi čini se da su šanse minimalne da se to na kraju desi.

Međutim, Mbappe želi biti profesionalac do kraja i iz poštovanja prema PSG-u već nekoliko mjeseci šuti o svojoj budućnosti i ne želi ništa zvanično da objavljuje iako je već izvjesno da ide u Real Madrid.

Španska Marca objavila je da je Mbappe poručio čelnicima PSG-a da će svoju odluku objaviti nakon 21. maja, odnosno kada se zvanično završi ova sezona za francuski klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mbappe na taj način pokazuje poštovanje prema PSG-u i ne želi nepotrebnu pažnju oko svega, te će javno da se oglasi tek kada završi sezona što je potvrdio i čelnicima francuskog kluba.

U Real Madridu su totalno smireni što se tiče situacije s Mbappeom jer ih je on već obavijestio zbog čega želi da sačeka oko objave njegovog potpisa za ovaj klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Dođi u najveci klub na planeti-Real Madrid.S tobom ćemo da budemo sretni i zadovoljni.Hala madrid y nada mas.Hasta el final.Vamos
3 6
denimen9
Ah što volim kad sam u pravu, a buranija sitna nije
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije