Neymar pogođen predmetom sa tribina

Očajan potez protivničnih navijača

Neymar pogođen predmetom sa tribina

A. Haznadarević

Brazilac Neymar, jedan od najvećih fudbalskih talenata na svijetu, pogođen je u glavu predmetom sa tribina.

U 77. minutu utakmice osmine finala Cope Libertadores, između Santosa i Bolivara, mladi genijalac je krenuo da izvede korner, no u tome su ga sprijećili domaći navijači tako što su ga nepoznatim predmetom pogodili u glavu.

Nakon intervencije ljekara i policije koja ga je zbog sigurnosti okružila, Neymar se pridigao te je uspio odigrati do kraja utakmice, ali njegov tim nije uspio doći do poravnanja te su upisali poraz rezultatom 2:1.

Možda je upravo ovaj krajnje nesportski potez koji zaslužuje svaku osudu, dekoncentrisao Neymara u toj mjeri da nije predstavljao opasniju prijetnju po gol Bolivara do kraja utakmice.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti