U Parizu su šampioni bahatosti i bezobrazluka: Sinoć je Neymar ponizio Mbappea za sva vremena!

Izgleda je presudio sada sam sebi

U Parizu su šampioni bahatosti i bezobrazluka: Sinoć je Neymar ponizio Mbappea za sva vremena!

Endin Čaušević

PSG je razočarao navijače u utorak porazom na Parku Prinčeva od Bayerna (0:1) u prvom meču osmine finala Lige prvaka. Kylian Mbappe održao je govor u svlačionici i kasnije dao obećanje da će se stvari promijeniti, ali samo 24 sata kasnije Neymar ga demantovao na najgori mogući način.

Brazilac se ionako nalazi u nemilosti navijača PSG-a zbog veoma loših igara u ovoj sezoni i sve više se priča o tome da će na kraju sezone najvjerovatnije napustiti francuski klub i sreću potražiti negdje drugo.

Neymar se na meču protiv Bayerna utopio u sivilo svoje ekipe i bio je jedan od najlošijih na terenu. Jasno je da je Brazilac totalno van forme, ali sigurno da mu uopšte ne pomažu ni stvari koje radi van terena.

Tako se Neymar danas našao na žestokom udaru kritika nakon što je potvrđeno da je sinoć učestvovao na jednom poker turniru u pariškom hotelu "Hyatt Regency".

Navijači PSG-a bijesni su jer je Neymar samo dan nakon poraza od Bayerna odlučio da se zabavi na tako javnom događaju, te je bio prestižnog turnira na kojem samo ulaz košta oko 10.000 eura.

Oglasi

Međutim, ono što je mnogima najviše zasmetalo jeste da se pokazalo ponovo da Neymar i Kylian Mbappe nemaju baš najbolji odnos. Čak se špekuliše da je Neymar sve to namjerno uradio samo zbog Mbappea i onoga što je napadač PSG-a rekao nakon utakmice.

Francuski mediji objavili su da je Mbappe održao govor u svlačionici PSG-a nakon poraza od Bayerna i da je tražio od saigrača da se uozbilje i vrate u formu do revanša u Minhenu koji ih očekuje za tri sedmice.

Mbappe je nakon utakmice dao obećanje navijačima da će svi u ekipi dati maksimum da preokrenu zaostatak protiv Bayerna i da će odmah maksimalno da rade na tome da se vrate u pravu formu u kojoj su bili.

No, jedna Mbappeova rečenica se posebno našla u centru pažnje nakon bahatog ponašanja Neymara koji je čini se upravo zbog te rečenice sve ovo namjerno uradio.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Pored svega toga svi naši igrači moraju biti zdravi i u dobroj formi za revanš. Svi moraju dobro da jedu i spavaju. Odmor je također važan i sve to moramo maksimalno poštovati", rekao je, između ostalog, Mbappe nakon poraza od Bayerna.

No, za manje od 24 sata kasnije Neymar je sve to pogazio. Prvo je išao na poker turnir na kojem je bio nekoliko sati, a nakon toga u ranim jutarnjim satima s prijateljima je otišao u McDonald's gdje svi znaju da ishrana i nije baš najzdravija za jednog fudbalera.

Top Komentari

f0restinho
Kakav si ti tupan..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije