Neymar prišao Firminu nakon meča, Englezi odmah preveli šta mu je rekao

Razgovor Brazilaca

Neymar prišao Firminu nakon meča, Englezi odmah preveli šta mu je rekao

Ekipa Liverpoola je sinoć u derbiju 1. kola Lige prvaka na domaćem terenu porazila PSG sa 3:2, a strijelac pobjedničkog gola je bio Roberto Firmino.

Upravo je on bio taj kojeg su novinari najviše tražili kada je u pitanju izjava poslije meča, a prilikom njegovog govora 'naletio' je Neymar.

Naravno da su dva Brazilca odmah stala i popričala, a engleski mediji su odmah preveli šta je Neymar rekao svom sunarodnjaku.

"Čestitam ti, odigrao si sjajno. Pričat ćemo kasnije", rekao je Neymar Firminu.

Podsjetimo, Firmino je sinoćnji meč, zbog problema sa okom, počeo sa klupe, ali je u nastavku dobio šansu te je donio pobjedu svom timu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Pišam vam se na ovakve vijesti.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi