Ludnica u Parizu: Navijači lično odlučili Neymara otjerati iz kluba, došli su mu ispred kuće
Brazilac nije omiljena ličnost kod navijača PSG-a i oni su ga odlučili otjerati iz kluba (Foto: Screenshot)

Ne žele Brazilca u klubu

Ludnica u Parizu: Navijači lično odlučili Neymara otjerati iz kluba, došli su mu ispred kuće

M. Šljivak

Navijači PSG-a danas su ispred prostorija kluba organizovali proteste u kojima traže odlazak rukovodstva kluba. Također, vrijeđali su Lionela Messija i Neymara, a toliko su bijesni da su otišli i do kuće brazilskog fudbalera kako bi mu poručili da ga više ne žele u klubu.

Ultrasi PSG-a danas su organizovali velike proteste. Nekoliko stotina navijača francuskog kluba pojavilo se ispred klupskih prostorija i tražili su ostavke vodećih ljudi.

Veliko nezadovoljstvo vlada među navijačima zbog načina na koji se vodi klub. Rezultati, posebno na evropskoj sceni izostaju, a oni su jasno poručili da pored rukovodstva kluba žele odlazak Brazilca Neymara.

"Neymar, odlazi" i "Otkaz Neymaru", uzvikivali su pred prostorijama kluba, a zatim su se odlučili otići i ispred kuće u kojoj živi brazilski fudbaler.

Ispred ulaznih vrata su žestoko protestvovali. Vrijeđali su Neymara i jasno su mu poručili da je vrijeme da napusti njihov klub.

Oglasi

Neymar to dosad nije imao namjeru učiniti. Vezan je bogatim ugovorom do 2025. godine, a klub bi mu u slučaju raskida saradnje morao isplatiti kompletnu sumu koja bi bila oko 100 miliona eura.

Brazilski fudbaler je odavno u svađi s navijačima. Jasno im je poručivao da ih ne poštuje, a oni su mu uzrvatili salvom uvreda i konstantnim zvižducima.

Sada su odlučili otići korak dalje. Protestima traže njegov odlazak iz kluba i vidjet ćemo hoće li Neymar ovog puta prelomiti i otići iz kluba koji ga očito ne želi.

Brazilac je, podsjetimo, stigao u PSG 2017. godine iz Barcelone. Plaćen je i danas rekordnih 222 miliona eura, no ovu plaćenu cifru nikada nije opravdao i dosta puta je zbog povreda propuštao utakmice.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovu sezonu Neymar je okončao s 29 odigranih utakmica uz učinak od 18 golova i 17 asistencija. Za šest godina brazulski fudbaler je nastupio u 173 utakmice uz 118 postignutih golova i 77 asistencija.

Pored Neymara navijači PSG-a vrijeđali su i Lionela Messija i njega sigurno neće gledati u dresu svog kluba jer on je odlučio da ode na kraju sezone.

Promo

Top Komentari

stranputica
Ja da sam na mjestu Messija & Neymara odmah bi im ispunio želju.....
0 0
user1596891057
Dobro da su skontali napokon,od tolikog potencijala 60% je dao,glumac veliki ali ubro je repa džab džabile
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi