Neymar potpisao novi ugovor s PSG-om!

Ostaje u Parizu

Neymar potpisao novi ugovor s PSG-om! · Zvanično

E. Čaušević

Saga oko Neymara danas je konačno završena jer je on potpisao novi ugovor s PSG-om.

PSG je danas na zvaničnoj stranici potvrdio da je Neymar potpisao novi ugovor s ovim klubom i to do ljeta 2025. godine.

Neymar je imao ugovor do ljeta naredne godine i pojavile su se špekulacije da bi na kraju ove sezone mogao da napusti Park Prinčeva, ali sada je jasno da se to neće desiti.

Brazilac je uspio da dogovori uslove novog ugovora i odlučio je da ostane u Parizu i naredne četiri godine.

Francuski mediji pišu da će on godišnje zarađivati čak 30 miliona eura uključujući bonuse.

Također, to znači da ovog ljeta konačno nećemo imati transfer sagu oko Neymarovog eventualnog povratka u Barcelonu koja je počela ponovo prije nekoliko sedmicam.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymar je ponikao u Santosu iz kojeg je 2013. godine prešao u Barcelonu, a nakon četiri sezone u katalonskom klubu potpisao je za PSG za rekordnih 222 miliona eura.

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Najbolji igraci ikad lista: 1.Messi 2.Maradona 3.Ronaldo 4.Pele 5.Cruyff 6.Zidane 7. Cristiano Ronaldo 8. Puskas 9. Platini 10. Ovdje je Trebao biti Neymar, ali posto nije fudbaler nego poker tetkica nece bit te je prazno mjesto.
4 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi