L'Equipe: Neymar produžio ugovor s PSG-om, danas zvanična potvrda

Ostaje u Parizu

L'Equipe: Neymar produžio ugovor s PSG-om, danas zvanična potvrda

E. Čaušević

Prije nekoliko dana ponovo je počela transfer saga oko eventualnog povratka Neymara u Barcelonu.

Neymar je na ljeto 2017. godine stigao u PSG iz Barcelone za rekordnih 222 miliona eura što je bilo veliko iznenađenje.

Međutim, već narednog ljeta htio se vratiti u Barcelonu jer nije bio baš sretan u Parizu, ali je na kraju taj transfer propao jer se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine obeštećenja.

Neymar ima ugovor s PSG-om do ljeta naredne godine i već se nekoliko sedmica špekuliše o tome da li će potpisati novi ugovor.

U posljednje vrijeme počele su ponovo špekulacije da bi se Neymar mogao vratiti u Barcelonu. Činilo se da nam slijedi još jedna saga oko toga, ali kako stvari stoje to se ipak neće desiti.

Ugledni L'Equipe objavio je sinoć da je Neymar već potpisao novi ugovor s Parižanima i to do ljeta 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako se navodi Parižani će danas ozvaničiti novi ugovor Neymara što znači da od nove sage njegovog eventualnog odlaska neće biti ništa na kraju ove sezone.

Neymar je u dosadašnjem dijelu sezone u svim takmičenjima odigrao 27 utakmica i uspio je postići 15 golova i dodati deset asistencija.

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Samo ce hejter reci da je tu zbog para,a da nije iz ljubavi :P
4 0
Mele
Nigdje nece imati vecu slobodu, vece pare, a manje da igra...Zato mu je najbolje , sjedi tu gdje jesi.Ko danas moze da mu daje 40 miliona godisnje ???
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi