Sjećate li ste Danijela Ljuboje? Bivši igrač PSG-a danas izgleda neprepoznatljivo

Ponovo u centru pažnje

Sjećate li ste Danijela Ljuboje? Bivši igrač PSG-a danas izgleda neprepoznatljivo

E. Čaušević

Nekadašnji srbijanski fudbaler Danijel Ljuboja u svojoj karijeri imao je priliku da igra za PSG dok ovaj klub nije bio toliko popularan u Evropi.

Ljuboju najviše pamtimo po igrama u njemačkoj Bundesligi gdje je ovaj fudbaler nastupao za Stuttgart, HSV i Wolfsburg.

Ovaj 42-godišnjak svoju karijeru je završio prije skoro sedam godina, a posljednji angažman imao je u dresu francuskog Lensa.

U svojoj karijeri je bio nekoliko puta u centru skandala, a mnogi ga pamte po tome što ga je Stuttgart otjerao iz kluba na ljeto 2010. godine zbog nediscipline koju je pokazao.

Nekadašnji reprezentativac Srbije ponovo se našao u centru pažnje i to nakon sinoćnje utakmice Manchester Cityja i PSG-a.

Ljuboja je igrao za PSG prije skoro 20 godina kada ovaj klub nije bio toliko bogat i popularan kao danas. Bio je gost na jednoj srbijanskoj televiziji i javio se kako bi prognozirao meč Cityja i PSG-a.

Oglasi

Međutim, mnogi su bili iznenađeni koliko se njegov izgled promijenio i kako Ljuboja danas izgleda.

Nekada je imao prepoznatljivu frizuru sa žutim linijama, ali danas je kose sve manje. Tu je i velika brada zbog koje bi ga danas rijetko ko mogao prepoznati da ga sretne na ulici.

Rođen je u Vinkovcima, igrao je za Srbiju i PSG, a danas ga ne biste prepoznali

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ljuboja je rođen u Vinkovcima, a karijeru je počeo u francuskom Sochauxu 1998. godine. U svojoj karijeri igrao je još za PSG, Stuttgart, HSV, Wolfsburg, Grenoble, Nicu, Legiju i Lens.

U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 19 utakmica i uspio je postići jedan pogodak.

Top Komentari

MethodMan
Nikad čuo
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi