Veliki udarac: PSG saopštio koliko će Neymar odustvovati s terena

Ne igra protiv Barcelone

Veliki udarac: PSG saopštio koliko će Neymar odustvovati s terena

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar sinoć je obilježio meč Kupa Francuske između Caena i PSG-a.

Naime, Neymar se povrijedio početkom drugog poluvremena nakon duela s Yagom, te je morao napustiti teren. Međutim, već danas su počele špekulacije da Neymar ponovo glumi i da će šestu godinu zaredom biti povrijeđen u istom periodu kako bi otišao na rođendan svoje sestre.

Neymar je prethodnih šest godina u istom periodu bio povrijeđen, te je svaki put putovao na rođendan svoje sestre koja pravi zabavu 11. marta. Mnogi su odmah posumljali da je Neymar i ovaj put zbog tog razloga odglumio povredu.

No, iz Pariza stižu informacije da je Neymar nešto ozbiljnije povrijeđen i da sigurno neće igrati u utorak protiv Barcelone prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je saopštio da je Neymar zadobio povredu lijevog aduktora, te da će van terena biti četiri sedmice.

Top Komentari

WOLF20
Lik vise povrijedjen nego sto igra
5 0
salt_city
Posumljali? Ispravite to novinari, sramota..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti