Svi se čudom čude: Niko ne može da vjeruje da je to zaista Neymar
Foto - EPA

Profesionalniji više nego ikad

Svi se čudom čude: Niko ne može da vjeruje da je to zaista Neymar

Midhat Šljivak

Zvijezda PSG-a Neymar (30) iznenadio je apsolutno sve ponašanjem na početku priprema za novu sezonu.

Brazilac je poznat po poprilično neugodnoj naravi. Treneri su u prošlosti imali problema s njim, ali izgleda da i on konačno sazrijeva.

Dokaz tome je njegovo ponašanje na startu priprema. Među prvima se Neymar pojavio na okupljanju i radi zaista vrhunskim tempom od samog početka.

Zadovoljan je zbog toga novi trener Christophe Galtier koji je uz sportskog direktora Luisa Camposa uveo izuzetnu disciplinu u timu.

"Još uvijek otkrivam čari ekipe. Neymar radi dosta doro. Ako ne postoji određeni ego, onda ne možeš stvoriti ni šampiona. Bez šampiona ne možeš ništa ni osvojiti. Po onom što sam vidio, oni zaista uživaju skupa, smiju se i uživaju", rekao je Galtier.

Neymar je sada sve jasno rekao o svojoj budućnosti

Neymar se u posljednje vrijeme ponovo povezuje s odlaskom iz PSG-a.

Međutim, on je poručio kako mu je jedini cilj ostanak u klubu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Želim ostati u PSG-u. Niko iz kluba mi nije govorio o planovima za budućnost, tako da ne znam šta planiraju. Ja želim ostati, nemam se kome dokazivati. Sretan sam kada igrati, trebam igrati kako znam", kazao je Neymar.

U posljednjoj sezoni Neymar je upisao tek 13 golova i osam asistencija. Razočaralo je to navijače Parižana, ali i čelnike kluba i zbog toga se počelo govoriti o njegovom odlasku.

Top Komentari

Klicko
Geymar
0 2
Klicko
Trebaju benzemu dovesti,recept za ligu prvaka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi