Saudijci će da polude zbog onoga što Neymar planira napraviti - Sve je već i potvrđeno!
Neymar se uskoro vraća u Santos.

Vraća se u staro jato

Saudijci će da polude zbog onoga što Neymar planira napraviti - Sve je već i potvrđeno!

Eldar Ganibegović

Neymar je više od deceniju unazad jedan od najboljih fudbalera svijeta, no nikada nije ispunio svoj puni potencijal. Ljetos je otišao u Saudijsku Arabiju, ali sada bi i tamo mogao sve razočarati.

Brazilski fudbaler Neymar trenutno ne igra. Povrijedio se krajem 2023. godine u jednoj utakmici Brazila i još dugo neće na teren.

Bivši fudbaler Barcelone na teren bi trebao tek polovinom 2024. godine. Zbog povrede koju je doživio teško je reći da li će više ikada biti onaj stari.

Al Hilal ga čeka, ali...

Kako je povrijeđen, Neymar je uklonjen s liste registrovanih igrača Al Hilala za ovu sezonu. Pitanje je da li će više ikako igrati za ovaj tim, iako se to očekuje.

Naime, Neymar oporavak radi u Brazilu, svojoj rodnoj zemlji. Otamo sada stižu glasine kako bi se mogao vratiti u Santos.

Oglasi

Marcelo Teixeira, predsjednik Santosa, rekao je da je razgovarao sa Neymarom o mogućem povratku u klub koji ga je lansirao u fudbal.

Neymar je 2009. godine promovisan u Santosov seniorski tim, a tri godine kasnije je prešao u Barcelonu. 

Predsjednik kluba je također dodao da je razgovor sa brazilskim napadačem bio prilično kratak. Marcelo Teixeira je također istakao šta Neymar treba da uradi da bi se vratio u Santos.

"Razgovor je bio veoma kratak, ali brzi razgovori su često najefikasniji.

Da bi igrao ovdje, mora se što bolje oporaviti. On će nastaviti da igra tamo u Saudijskoj Arabiji, a onda će doći", rekao je Santosov predsednik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi