Supruga saznala za aferu, ljubavnica mu javila da je trudna, a Neymar joj rekao šta mora uraditi

Brazilac ne prestaje sa skandalima

Supruga saznala za aferu, ljubavnica mu javila da je trudna, a Neymar joj rekao šta mora uraditi

Endin Čaušević
Teme:

Brazilski fudbaler Neymar u posljednje vrijeme više je u centru pažnje zbog privatnog života koji je prepun skandala nego zbog fudbala. Tako je i ovaj put jer je Brazilac priznao da čeka treće dijete s ljubavnicom Amandom Kimberlly, no priznao je šta će uraditi odmah po rođenju djeteta.

Neymar se trenutno nalazi u Brazilu gdje se oporavlja od teške povrede koljena, a njegov život nije uopšte dosadan. Brazilac nastavlja da puni redove tabloida svojim skandalima i čini se da bez toga jednostavno ne može.

Kao što je poznato on je nedavno po drugi put postao otac i dobio je dijete sa suprugom Biancom Biancardi koja je na svijet donijela djevojčicu. Međutim, samo nekoliko sedmica nakon toga potvrđeno je da se oni razvode.

Bianca je trpila mnoge Neymarove prevare, ali ovaj put nije mogla da pređe preko onoga što je on uradio.

Otkriveno je da je Neymar imao aferu s manekenkom Amandom Kimberlly, a ono što je bila kap koja je prelila čašu jeste činjenica da je i ona zatrudnila, te tvrdi da je upravo igrač Al Hilala otac njenog djeteta.

Oglasi

Bianca je odmah zatražila razvod i napustila Neymara. Vijesti da je Amanda trudna su sve šokirale, no iz Neymarove porodice sada tvrde da će on prihvatiti i to dijete, ali da prije toga mora nešto da uradi.

Mediji u Brazilu pišu da je Neymar poručio Amandi da će priznati dijete i da mu ništa neće faliti u životu, ali da prije toga odmah nakon poroda moraju da urade DNK test kako bi on bio siguran da je otac tog djeteta.

Neymarova porodica poručuje da se oni raduju novom članu porodice, ali da on jednostavno želi biti siguran da je to njegovo dijete i da u tome što traži DNK test nema ništa loše.

Inače, Neymar ima i starijeg sina Davija Luccu kojeg je nedavno proslavio 12. rođendan, a njega je dobio s Carolinom Dantas s kojom je također bio kratko u vezi i to dok je on još igrao u Santosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi