Vaga najmanje 100 kg: Debeli Sneijder je mršavac za Neymara, Brazilac spreman za "Život na vagi"

Pojavio se na Neymarovoj zabavi

Vaga najmanje 100 kg: Debeli Sneijder je mršavac za Neymara, Brazilac spreman za "Život na vagi"

Admin Čaušević

Wesley Sneijder je jedan od najpoznatijih fudbalskih asova koji je značajno promijenio izgled po završetku karijere. Naglo se udebljao i nikako ne smanjuje kilažu i čini se uopšte se i ne trudi da to uradi.

Sneijder je početkom godine zaigrao fudbal po snijegu na jednom druženju i do izražaja je došla njegova kilaža o kojoj se vrlo često priča.

Međutim svi komentari uopšte ne dotiču sjajnog Nizozemca i jednostavno uživa u životu pošto je odavno u penziji.

U životu uživa i Neymar koji je nakon povrede koljena prije nekoliko mjeseci dobio 50-ak kilograma.

Poznati Brazilac se ovog vikenda pojavio na rođendanskoj zabavi čuvenog Romarija i sve je šokirao svojim izgledom.

Oglasi

Sluteći po fotogafijama za Neymar vaga najmanje 100 kilograma i za njega je debeli Sneijder poput mršavca.

"Neymar trenira naporno u kuhinji", "Zašto se Neymar deblja", "Neymar čini sve da stigne Ronalda u debljini", samo su neki od komentara na internetu.

I dok je igrao za PSG tokom perioda oporavka Neymar je znao dobiti neki kilogram viška, međutim sada je prešao sve granice. 

Vlasnicima Al Hilala sigurno neće biti drago kad vide u kakvom stanju se nalazi njihova najveća zvijezda.

Brazilac je jesenas pokidao križne ligamente i sigurno će pauzirati još nekoliko mjeseci, a evidentno je da uvijek nije počeo sa bilo kakvim treniranjem.

Prije nekoliko sedmica je objavio snimke kako u suzama pokušava da pomjeri nogu uz pomoć fizioterapeuta, međutim sada su svi u šoku zbog njegovog izgleda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi