6

Komentari (6)

user1604622352
Skandal !!! Ova nagrada je postala smejurija... niko to vise ni ne postuje... Neymar koji pored povreda je osvojio sve u Francuskoji igrao finale LS nije u top 3 !!!?? Dok Ronaldo jeste ???? Ronaldo ??? Cime je on ove godine zasluzio da bude u najbolja 3 da mi je samo jasno :O A Tuhel isto, samo LS nije osvojio jer je Bayern dao gol a PSG nije iskoristio svoje 2 super sanse... ???!! On nije ni u top 5 ? Dok je jedan Marselo Bijelsa u top 3 hahhaha zasto ? Zato sto je osvojio englesku drugu ligu hahaah boze sacuvaj ! Totalno sad vec beznacajna nagrada, samo marketing !
user1583752673
Bar je Mbappe trebao biti na listi ne znam otkud Ronaldo i Messi ove godine
miki30
Upravu frajer 100%. To sam odma tekao čim sam vidio listu. Nemogu podnijeti ovog foliranta i padavičara kao mnogi od nas ali Messi i Ronaldo u top 3 je cirkus živi. Znači da se razumijemo pričamo o zadnjoj sezoni.
LukasPodolski
Zbog ovakvih mi se i gadi "moderni" fudbal
Fk1921
*****a od covjeka iprosjecan igrac. Placipicka koja se valja po terenu kad mu muha padne na rame.
Hakkinen
Uvrijeđena mlada. Ne bih ja tebe folirantu/ manekenu stavio ni među 100. Neymar Jr pa se ufurao frajer ko da je.... brazilac koji fakat zna igrati lopte i za mene ofarbana maskota. Ne mogu ja ovih UFURANIH NIKAKO čak ni u privatnom životu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.