Ne može da vjeruje šta se dešava: Neymar ostavio sarkastične komentare jer ga nema finalnoj listi
Foto - EPA

Brazilac uvrijeđen

Ne može da vjeruje šta se dešava: Neymar ostavio sarkastične komentare jer ga nema finalnoj listi

Midhat Šljivak

FIFA će nagradu za na najboljeg fudbalera svijeta za 2020. godinu dodijeliti 17. decembra, a na finalnoj listi našli su se Robert Lewandowski (Bayern), Cristiano Ronaldo (Juventus) i Lionel Messi (Barcelona).

Nakon što je krovna kuća svjetskog fudbala objavila imena trojca koji je u finalu, oglasio se fudbaler PSG-a Neymar koji je na Twitteru ostavio nekoliko sarkastičnih komentara.

Očigledno Brazilac smatra da je učinio dovoljno da se nađe među trojicom najboljih, no tamo ga nije bilo.

"Kad me ne ide tenis, idem igrati košarku", napisao je Neymar na Twitteru, nedugo nakon toga je došla još jedna poruka:

"Odustao sam od košarke. Postao sam gejmer", poručio je sarkastično Neymar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Brazilski fudbaler je protekle sezone osvojio titulu Ligue 1 sa PSG-om, a igrao je i finale Lige prvaka gdje je njegov tim poražen od Bayerna sa 1:0.

Top Komentari

miki30
Upravu frajer 100%. To sam odma tekao čim sam vidio listu. Nemogu podnijeti ovog foliranta i padavičara kao mnogi od nas ali Messi i Ronaldo u top 3 je cirkus živi. Znači da se razumijemo pričamo o zadnjoj sezoni.
7 4
Fk1921
*****a od covjeka iprosjecan igrac. Placipicka koja se valja po terenu kad mu muha padne na rame.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi