Neymar se vratio i ponovo ponižava protivničke igrače

Brazilac je željan igre

Neymar se vratio i ponovo ponižava protivničke igrače

S. Pašalić

PSG je danas u utakmici 36. kola Ligue 1 savladao Angers u gostima sa 2:1.

Parižani su već odavno osigurali naslov prvaka pa su u posljednje vrijeme zaigrali i nešto opuštenije i tako upisali samo jednu pobjedu u posljednjih šest utakmica francuskog prvenstva.

Do druge pobjede u posljednjih sedam utakmica su stigli golovima Neymara i Di Marije protiv domaćina koji je pružio dobar otpor lideru na tabeli.

I u ovoj utakmici nije bilo Kyliana Mbappea, a Neymar je ponovo zaigrao od prve minute.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bila je ovo peta utakmica za Brazilca koji se vratio nakon povrede, a već je postigao dva gola u prvenstvu i jedan u kupu.

Da je ponovo onaj stari, Neymar je pokazao i sjajnim potezom u današnjoj utamici gdje je fenomenalnom fintom izbacio dva igrača Angersa i projurio pored njih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije