Neymar: Uradili smo to jednom, možemo ponovo

Optimista pred revanš protiv Juvea

Neymar: Uradili smo to jednom, možemo ponovo

Teme:

Brazilski fudbaler i član Barcelone, Neymar, optimista je pred revanš susret četvrtfinala Lige šampiona.

Barcelona je prvi meč protiv Juventusa izgubila rezultatom 3:0 u Torinu, tako da će im biti veoma teško da prođu u narednu fazu takmičenja. Ipak, Neymar smatra da to njegova ekipa može da uradi, baš kao što su uradili i protiv PSG-a u osmini finala.

Tada je Barca izgubila prvi meč sa 4:0 u Parizu, a u revanšu su slavili sa čak 6:1 i to sa tri postignuta gola u finišu meča.

"Moramo vjerovati da to možemo učiniti. Prije nekoliko dana moj otac mi je rekao jednu stvar koja je još uvijek u mojoj glavi. Mislim da je apsolutno u pravu. Rekao mi je da nije bitno ko je rival i da smo mi Barcelona te možemo pobijediti bilo koju ekipu i to se nije promijenilo. To znači da mi to možemo. Uradili smo to jednom, možemo ponovo. Dat ćemo sve od sebe. Ako sve prođe u najboljem redu, vidjet ćemo još jedan povratak", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, revanš susret između ovih ekipa igra se u srijedu navečer sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi