Ronaldo odlazi? Nema problema, United je naciljao spektakularnu zamjenu

Žele zvijezdu PSG-a

Ronaldo odlazi? Nema problema, United je naciljao spektakularnu zamjenu

Eldar Ganibegović

Cristiano Ronaldo se konačno pridružio treninzima Manchester Uniteda, no i dalje želi napustiti klub u ovom prijelaznom roku.

Portugalac nije uspio pronaći novu destinaciju za sljedeću sezonu, a posljednja momčad koja ga je odbila je Atletico Madrid. Nakon što je uprava Madriđana kategorički demantovala interes za napadača, navijači španske ekipe istakli su transparent na kojem je pisalo "CR7 nije dobrodošao".

Ronaldov agent nastavlja potragu za novom momčadi, a Manchester United je već identifikovao veliko ime koje će dovesti na Old Trafford ako Portugalac na kraju ode.

Kako prenose britanski mediji, "crveni vragovi" odlučili su se na Neymara, fudbalera za kojeg se više puta pisalo da ga čelnici PSG-a više ne žele.

Neymar ne bi bio izravna zamjena za Ronalda jer ne igra kao centralni napadač, ali Manchester United razmatra njegovo dovođenje jer ga je PSG voljan pustiti ovog ljeta.

Portugalska zvijezda u srijedu nije odigrala niti minute u prijateljskoj utakmici koju je Manchester United igrao iza zatvorenih vrata protiv velške momčadi Wrexham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon razgovora s upravom kluba, Cristiano Ronaldo je ostao pri svom stavu u želji da napusti Manchester United, piše Sky. 

Cristiano Ronaldo navodno je zatražio i raskid ugovora s Manchester Unitedom, a ugovor ističe u ljeto 2023.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije