Beckham kupuje Suareza?

Urugvajac ide u MLS

Beckham kupuje Suareza?

S. Mlaćo

Urugvajac Luis Suarez mogao bi napustiti Barcelonu.

Već odavno se o tome špekuliše, a sada su se pojavile informacije da bi 33-godišnji napadač mogao karijeru nastaviti u redovima Inter Miamija, čiji je vlasnik David Beckham.

Već neko vrijeme uveliko se špekuliše da će Barcelonu pojačati Lautaro Martinez i preuzeti mjesto prvog napadača. Urugvajac ima ugovor na još godinu dana, a Mundo Deportivo piše da nije nemoguće da ga Barcelona proda već ovog ljeta.

Navodno, Katalonci su zbog finansijske krize koju je uzrokovala pandemija koronavirusa primorani prodati nekoliko igrača kako bi imali novac za pojačanja, ali i riješili finansijski fair play.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni Urugvajac je odigrao 270 utakmica za Barcelonu, te da je postigao čak 191 gol, te je upisao još 108 asistencija.

Sve glasnije se priča da će na njegovo mjesto doći Lautaro Martinez, a odavno se špekuliše i o povratku Neymara.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi