Bijesna reakcija Neymara: "Ah, vjeruješ li mi sad? Trebam tražiti od UEFA-e..."
Foto: Screenshot

Zbog žutog kartona

Bijesna reakcija Neymara: "Ah, vjeruješ li mi sad? Trebam tražiti od UEFA-e..."

Eldar Ganibegović

PSG je sinoć kao gost savladao Maccabi Haifu nakon preokreta s 1:3 u drugom kolu Lige prvaka.

Izraelski tim je poveo preko Cheryja u 24. minuti utakmice, da bi do poluvremena izjednačio Messi. Mbappe je u 69. donio potpuni preokret Parižanima, a pobjedu i tri boda zapečatio je u 88. minuti Neymar.

Nakon što je postigao treći gol PSG-a protiv Maccabija, Neymar je proslavio u svom uobičajenom stilu. Brazilac je približio dva prsta sljepoočnicama i istovremeno isplazio jezik.

Radost kod pogotka nije se svidjela sucu utakmice koji je kaznio Neymara žutim kartonom. Brazilac je tražio objašnjenje od suca, govorio mu da je to uobičajena proslava, a ne provokacija za navijače Maccabija, ali Daniel Siebert je ostao pri svojoj odluci, smatrajući proslavu gola ružnom gestom.

Neymar je nakon utakmice otkrio da je razgovarao sa sucem, koji se navodno ispričao za žuti karton igraču PSG-a.

Oglasi

"Žuti karton? Upravo sam vidio suca i pitao ga zašto mi je dao karton. Ispričao se i rekao da mi vjeruje. Ah, vjeruješ li mi sad?

Nakon što dobijem žuti i dobijem upozorenje? To je nepoštovanje, trebam li tražiti od UEFA-e da ovo proslavi?", rekao je Neymar, na kraju utakmice s Maccabijem.

Šta se ustvari desilo pogledajte klikom OVDJE.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Neymar je fenomenalno ušao u novu sezonu i igra bolje nego ikad i to svakako može da raduje i selektora Brazila Titea pred Svjetsko prvenstvo.

Ovaj fudbalski čarobnjak je nastupio u ukupno 10 utakmica ove sezone i ima učinak od 11 golova i sedam asistencija.

Top Komentari

MehmetKosovaly
Još malo pa jevreje nećeš smjeti ni pobijedit u nećemu, naći će se uvrijeđeni i bit ćete sankcionirani
2 0
Krivaja Zavidovići
Eto, svi ti vjerujemo da ti se sudija izvinio:)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti