Neymara sada svi ismijavaju zbog videa od prije četiri dana

Poručio da će propustiti karneval u Riju

Neymara sada svi ismijavaju zbog videa od prije četiri dana

Brazilski fudbaler i zvjezda PSG-a Neymar ponovo je u centru pažnje. 

Nestašni 28-godišnji fudbaler nikako da se smiri pa vlasnicima PSG-a još uvijek zadaje velika glavobolje. Javnosti je postao vrlo zanimljiv podatak da je Neymar gotovo uvijek u februaru mjesecu ili povrijeđen ili suspendovan.

Zanimljivo, ni ovog februara ga nije zaobišla ni povrede, a ni suspenzija. Povrijeđen je bio, kao i obično, na svoj rođedan, a suspenziju je zaradio u jeku karnevala u Riju kada mu je također i sestrin rođendan.

Iako je prije četiri dana snimio video u kojem kaže da će pop prvi put poslije šest godina propustiti pomenuti karneval, to se ipoak neće dogoditi. Neymar je pronašao način da ode u Riju i to tako što je zaradio crveni karton u posjednjim trenucima susreta protiv Bordeauxa u nedjelju navečer.

To znači da je slobodan u sljedećem kolu što će vjerovatno iskoristti kako bi ponovo otišao do Rija.

Naravno, navijači PSG-a su bijesni na njega jer zaista postaje očigledno da namjerno pokušava zaradti suspenziju kako bi mnogao prisustvovati karvenalu rođendanu sestre, a francuski mediji javljaju kako je to dosadilo i vlasnicima SG-a koji ga na ljeto namjeravaju prodati.

On je i prošlog ljeta pokušavao na sve načina da se vrati u Barcu ali mu nije uspjelo. Čini se da je ipak ove sezone uspio dovoljno iznervirati prebogate vlasnike pariškog kluba kako bi ga na ljeto konačno pustili.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogledajmo sada video koji je Neymar snimio prije četri dana i u kojem govori kako će prvi put u šest godina propustiti karneval. Sada mu se svi mogu samo nasmijati na to...

Top Komentari

Pljuc
ošo na koridu i kaje:nikom nije kao meniiii ojhaaaaa
0 0
premium
*****
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi