Di Maria toliko mrzi Manchester United da na spomen njegovog imena odmah gasi TV

Saigrač iz PSG-a otkrio

Di Maria toliko mrzi Manchester United da na spomen njegovog imena odmah gasi TV

A. Čaušević

Angel Di Maria trenutno nastupa za PSG, ranije je bio član Manchester Uniteda, Real Madrida i Benfice. Karijeru je počeo u Rosariju. 

Nakon odlične sezone u Real Madridu i osvajanja Lige prvaka 2014. godine u tada rekordnom transferu za engleski fudbal Di Maria je prešao u Manchester United za 75 miliona funti.

Međutim, njegova avantura na Old Traffordu je bila izuzetno loša. Na Ostrvu je proveo samo jednu sezonu uz tri postignuta gola i 10 asistencija.

Ugledni Telegraph ga je proglasio najgorim pojačanjem u sezoni 2014/15 nakon čega je Argentinac poslije godinu napustio Manchester United i potpisao za PSG.

Njegov saigrač iz PSG-a, treći golman Marcin Bulka je kazao kako Di Maria toliko mrzi Manchester United da na spomen tog kluba odmah gasi TV.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Di Maria mrzi Manchester United. Uopšte nema lijepe uspomene iz vremena provedenog tamo. Kada se nešto pojavi na televiziji vezano za taj klub odmah prebacuje", kazao je Bulka.

Kada su u Unitedu doveli Argentinca sigurno nisu mogli ni pretpostaviti da šest godina kasnije ovaj fudbaler neće dozvoliti ni da se ime Crvenih đavola spominje u njegovoj blizini. Međutim, upravo to se desilo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

decakk
I bio sigurno jedan od najkvalitetnijih igraca Uniteda,al nisu ga znali iskoristiti.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi