Neymaru spremaju veličanstven doček na ulicama Pariza
Foto: EPA

Doček na ulicama Pariza

Neymaru spremaju veličanstven doček na ulicama Pariza

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Neymar mogao bi do kraja ove sedmice postati član PSG-a u najvećem transferu svih vremena.

Već dugo se Brazilac povezuje s francuskim velikanom.  Navodno je sve dogovoreno, a izvori bliski klubu iz Pariza tvrde kako će do kraja sedmice Neymar biti zvanično predstavljen.

Dolazak jedne od najvećih zvijezdi svjetskog fudbala će pratiti veličanstven doček. L'Equipe tvrdi da je PSG spremio nezapamćen doček na ulicama Grada svjetlosti i da je samo pitanje trenutka kada će transfer biti zvanično potvrđen.

Neymar je protekle četiri sezone nosio dres Barcelone. Međutim, nikako nije mogao da izađe iz sjene Lionela Messija, pa se odlučio na odlazak iz kluba.

PSG će, gotovo sigurno, biti njegova nova destinacija, a transfer će biti najveći u povijesti fudbala i iznosiće 220 miliona eura.

Pored Barce, Neymar je u karijeri još nosio dres brazilskog Santosa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi