Chelsea ponudio razmjenu Realu?
Foto: EPA

Interesantan prijedlog

Chelsea ponudio razmjenu Realu?

Midhat Šljivak

Ekipa Chelseaja navodno je ponudila zanimljivu razmjenu madridskom Realu.

Kraljevi već dugo u svojim redovima žele vidjeti zvijezdu Chelseaja Edena Hazarda, a transfer bi se mogao desiti već ovog ljeta.

Plavci su upoznati sa Hazardovom željom o odlasku u Real. Zato ga pokušavaju iskoristiti za zamjenu kojoj bi oni bili u mnogo povoljnijem položaju.

Don Balon tvrdi da je rukovodstvo londonskog tima poslalo prijedlog o razmjeni igrača Realu. Nude Hazarda, a traže Garetha Balea i 100 miliona funti u kešu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ova cijena se međutim čini prevelikom u ovom trenutku. Madridski tim je spreman pustiti Balea, ali dodatna cifra bi na kraju mogla da zaustavi predloženu razmjenu.

Međutim, ne treba čuditi ako do dogovora i dođe. Bale želi ponovo u Premiership, Hazard odavno sanja Real i preostalo je da se klubovi dogovore oko ostalih detalja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bego
Nije on mesi
10 0
Batistuta
Izuzetno talentovan ali na velikoj utakmici ( osim onoj protiv arsenala prosle sezone) nikad nista nije napravio, bilo bi dobro da ga Chelsea proda, tako da I Bale koji vuče povrede je bolji od njega
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi