Nezadovoljni Ronaldo krenuo na trening, pa pokazao kakav je gospodin

Tako se to radi

Nezadovoljni Ronaldo krenuo na trening, pa pokazao kakav je gospodin

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda u srijedu su u gostima pobijedili Brentford sa 3:1, a u centru pažnje ponovo se našao Cristiano Ronaldo.

Portugalac je igrao od prve minute u ovoj utakmici, ali je Ralf Rangnick odlučio da ga izvede s terena u finišu meča što se Ronaldu uopšte nije svidjelo.

On je negodovao zbog takve odluke i bio je vidno ljut na trenera, a Rangnick je kasnije pokušao da mu objasni zašto ga je izveo iz igre.

Jasno je da Ronaldo nije previše zadovoljan situacijom u klubu, te je čak najavio svoj odlazak ukoliko United na kraju sezone ne uspije da izbori plasman u Ligu prvaka. Ronaldo želi da igra što više, ali čini se da više nije nedodirljiv kao nekada.

Igrači Uniteda jučer su u svom trening centru odradili novi trening, a ponovo je u centru pažnje bio Ronaldo.

Jedan od fanova čekao je ispred ulaza igrače Uniteda, te je tražio od Ronalda da se se zaustavi kako bi se fotografisali, a na iznenađenje svih Porugalac je to uradio i ispunio je veliku želju ovom navijaču.

The five-time Ballon d'Or winner stopped to give a waiting fan the time of day

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ronaldo je došao na trening u svom Aston Martinu i uspio je itekako da popravi dan ovom navijaču svojom sjajnom gestom. Iako sigurno nije baš zadovoljan trenutnom situacijom mnoge je oduševilo što je ipak ostao gospodin do kraja i ispoštovao ono najvažnije - navijače.

And the superstar even posed for a selfie with the adoring fan

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Ispostovao najvaznije - navijace? :) Gomila budala koja smisao zivota nadju u dernjanju, jos placaju za to...
2 11
Robijasi_It
Nekad je bolje presutit nego pisat gluposti kao vecina
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi