Nezadovoljni Vida napušta Bešiktaš, dogovorio novi klub?

Hrvatski defanzivac u drugom planu u Turskoj

Nezadovoljni Vida napušta Bešiktaš, dogovorio novi klub?

S. Mlaćo

Domagoju Vidi ne cvjetaju ruže u turskom Bešiktašu. Iako najavljen kao pojačanje, Vida se baš nije naigrao, te bi uskoro mogao promijeniti sredinu. A njegov novi klub će prema svemu sudeći biti Dynamo Kijev čiji je dres već nosio.

"Nisam došao sjediti na klupi, želim igrajući zaraditi novac koji sam dobio", prenose turski mediji izjavu Vide.

Vida je za Bešiktaš odigrao 11 utakmica, te se ne nalazi u prvom planu struke ovog kluba.

Turski mediji navodi da je 28-godišnji defanzivac već obavio razgovore sa trenerom Dynama Olexandrom Khatskevychem, te da bi se transfer vrlo lako mogao desiti.

Vida je u Tursku stigao u januaru, a nosio je i dres Dinamo Zagreba, Bayer Leverkusena i Osijeka. za seniorsku reprezentaciju Hrvatske upisao je 57 nastupa uz dva pogotka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi