Nezadovoljstvo na Nou Campu: Igrači se osjećaju prevarenima...

Nakon završetka prelaznog roka

Nezadovoljstvo na Nou Campu: Igrači se osjećaju prevarenima...

Atmosfera u svlačionici Barcelone nije najbolja, tvrdi u jednom od svojih današnjih članaka Marca, a sve zbog činjenice da Katalonci nisu obavili gotovo ništa od posla kojeg su, navodno, namjeravali na prelazno roku.

Navodno se većina igrača Barcelone osjeća prevarenim zbog neuspješnih pokušaja transfera tokom minulog prelaznog roka. Prije svega se to odnosi na Neymarov povratak.

Posebno su razočarani "starosjedioci" koji su navodno itekako bili za Neymarov povratak na Nou Camp.

Mogućnost da bi se trio MSN (Messi, Neymar, Suarez) ponovo mogao formirat bila je primamljiva svima, pa su čak i igrači "zamolili" predsjednika Josepa Mariju Barteomeua i Upravni odbor kluba da pokušaju uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti da vrate Brazilca na Nou Camp.

Međutim, prelazni rok je gotov, a Neymar je ostao u PSG-u. Igrači Barce sada vjeruju da klub nije bio istinski zainteresovan za Neymarov transfer, te vide neke od ponuda koje su Katalonci upućivali PSG-u kako "blef" kojim ih je klub želio održati sretnima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, Ivan Rakitić nije sretan načinom na koji ga je klub pokušao iskoristiti i uvrstiti u transfer paket za Neymara, a navodno je frustriran i činjenicom da ga trener Ernesto Valverde izostavlja iz startne postave na otvaranju sezone uprkos njegovoj potpunoj predanosti Barceloni.

Problem za Barcu je i činjenica da se stav Ousmanea Dembelea nije popravio, ali i ponovno pojavljivanje tvrdnji da ekipa u potpunosti zavisi od Lionela Messija - posebno nakon što su Katalonci upisali samo jednu pobjedu u tri meča bez Lionela Messija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
E cuj ivraci nezadovoljni sto ono pseto iz lariza nije doslo hahahha... kakva glupost, igraci mogu biti samo sretni zbog toga
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi