Nezadovoljstvo u ekipi: Valverde zakazao hitan sastanak

Yerry Mina želi veću minutažu

Nezadovoljstvo u ekipi: Valverde zakazao hitan sastanak

E. Čaušević

Prema pisanju španskih medija trener Barcelone, Ernesto Valverde, danas je zakazao hitan sastanak sa Yerryjem Minom koji je jučer iskazao nezadovoljstvo svojim statusom u ekipi.

Kolumbijski defanzivac u Barcelonu je stigao početkom ove godine, ali je do sada odigrao svega dvije utakmice u dresu katalonskog kluba. Mina je jučer izjavio da nije zadovoljan tretmanom u Barci, a Valverde je odlučio odmah reagovati.

Trenera Barcelone zakazao je danas hitan sastanak sa Minom kako bi razgovarali o njegovoj budućnosti na Nou Campu. Kako piše Mundo Deportivo, Valverde je poručio Mini da će jedino on biti taj koji će odlučiti o njegovom statusu u ekipi.

Navodno, Valverde je rekao Mini da nije zadovoljan njegovim fudbalskim znanjem, te da čeka još uvijek da se dokaže barem na treninzima. Također, trener Barce je poručio da će isključivo on donijeti odluku nakon Svjetskog prvenstva o tome da li će ostati u ekipi ili će igrati na posudbi naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi