"Salah ne bi mogao da igra u Realu ili Barceloni"

Charlie Adam smatra

"Salah ne bi mogao da igra u Realu ili Barceloni"

E. Škorić

Postoje i oni koji smatraju da Mohamed Salah ne bi mogao da igra u Real Madridu ili nekom drugom velikom klubu.

Reprezentativac Egipta je oduševio svojim igrama u dresu Liverpoola u tekućoj sezoni, ali bivši igrač Redsa Charlie Adam smatra da Egipćanin ne bi mogao da se snađe u Realu ili Barceloni.

"Teško je da ima mjesta bilo gdje za njega, gdje da ode? Ne vjerujem da bi u Realu ili Barceloni imao prostora i minutažu", rekao je Adam, pa je dodao:

"On će ostati u Liverpoolu, koji ima kvalitet da osvoji titulu, fale još jedan ili dva vrhunska igrača kako bi pojačali tim".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsima sada slijedi duel s Manchester Cityjem u četvrtfinalu Lige prvaka, a Adamove riječi neće oduševiti Salaha, vjerovatno ni dobar dio fanova širom svijeta koji su zavoljeli krilnog nogometaša koji je prethodno igrao u Romi, Chelseaju, Fiorentini, Baselu...

U ovoj sezoni je Salah postigao čak 29 golova na 31 meču u Premier ligi, dok je u svim takmičenjima dao 37 golova na 42 meča.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi