Nezapamćena situacija u azijskoj Ligi prvaka: Istovremeno su trebala igrati četvorica golmana...

Delegat "presudio"

Nezapamćena situacija u azijskoj Ligi prvaka: Istovremeno su trebala igrati četvorica golmana...

A. Čaušević
Teme:

Nevjerovatna priča stiže nam iz Saudijske Arabije gdje se večeras trebao odigrati meč azijske Lige prvaka između Al Hilala i Shabab Al Ahlija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 


Naime, koronavirus je pokosila tim domaćina pa je trener Razvan Lucescu bio primoran da u prvi tim uvrsti čak trojicu golmana.

Al Muaiouf bi stajao među stativama, dok bi na terenu u fazi napada igrali Jubaya i Bishi jer je Lucescu pred utakmicu imao osam igrača na raspolaganju pa je nekako uspio skrpiti startnih 11.

Računajući i protivničkog golmana Majeda Nasera na terenu bi se istovremeno nalazila četvorica golmana, ali je na kraju presudio glas razuma.

Obojica trenera u već odredili bili i startne postave, ali je delegat utakmice odlučio da se susret odgodi i za sada nije poznato u kojem terminu će se odigrati.

Nakon pet odigranih utakmica Al-Hilal je već prošao u nokaut fazu, dobi Shabab Al Ahli eventualnim trijufom uz kiks Pakhtakora također prošao dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi