Vladan Milojević ima novi angažman
EPA

Bit će trener reprezentativcu BiH

Vladan Milojević ima novi angažman · Zvanično

Saudijski Al-Ahli u narednom periodu će, kako je i najavljivano, voditi Vladan Milojević.

Bez angažmana Milojević je bio od decembra 2019. godine kada se razišao sa Crvenom zvezdom, a od tada do danas je dobio mnoštvo ponuda, od kojih je finansijski daleko najbolja bila ona od Al-Ahlija.

Klub iz Džede potvrdio je kako je saradnja zvanično dogovorena na godinu i pol dana, a Milojević dolazi na mjesto Christiana Groosa pod čijim vodstvom u proteklom periodu rezultati nisu bili najbolji.

Ranije su se pojavile informacije i o tome koliko će Milojević zarađivati u ovom bogatom klubu. Navodno se radi o cifri od 2.500.000 miliona eura na godišnjem nivou, što je misaona imenica za većinu trenera u Evropi.

U Al-Ahliju, podsjetimo, već neko vrijeme igra i reprezentativac BiH Elvis Sarić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi