Vladan Milojević zabrinut zbog Elvisa Sarića: "On je jedan od naših najvažnijih igrača"

Bivši bh. reprezentativac teško povrijeđen

Vladan Milojević zabrinut zbog Elvisa Sarića: "On je jedan od naših najvažnijih igrača"

Edmir Škorić

Bivši i povremeni bh. reprezentativac Elvis Sarić doživio je tešku povredu igrajući za svoj klub u Saudijskoj Arabiji.

Al Ahli, koji je pobijedio u samo jednoj od svojih posljednjih pet utakmica u prvenstvu, sprema se za meč azijske Lige prvaka protiv Al Shorte (Irak) koja se igra danas od 17 sati, a Sarića zbog povrede neće biti jedan duži period.

Bivši igrač Sarajeva je povredu prednjih križnih ligamenata zadobio u ligaškoj utakmici protiv Al Raeda.

“Sarić je jedan od naših najvažnijih igrača i žalosno je što se desila ta povreda baš pred ovaj meč. Svi su igrači važni, ali on je jedan od naša četiri ključna igrača. Nadamo se da će se uskoro vratiti", poručio je trener Al Ahlija Vladan Milojević.

Al Ahli, koji je 2012. godine igrao finale azijske Lige prvaka, ima ulogu favorita u duelu s Iračanima u osmini finala, ali bez Sarića će sve ići teže, što je kazao i sam Milojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti