Nezapamćene emocije: Igrači i navijači Leicestera odali počast predsjedniku Vichaiju

Velika tragedija pogodila Lisice

Nezapamćene emocije: Igrači i navijači Leicestera odali počast predsjedniku Vichaiju

E. Čaušević

Fudbaleri Leicestera jučer su na gostovanju pobijedili Cardiff sa 1:0 u okviru 11. kola engleskog Premiershipa.

Ova utakmica je bila veoma emotivna za gostujuće igrače koji su igrali u čast predsjednika Vichaija Srivaddhanaprabhu koji je poginuo u padu helikoptera prošlog vikenda. Iako su imali mogućnost da ne putuju na ovog gostovanje na kraju su igrači Leicestera odlučili da će odigrati ovaj meč u čast predsjednika.

Bivši prvak Engleske uspio je da pobijedi sa 1:0 uz nevjerovatne emocije na terenu, ali i na tribinama. Nakon utakmice igrači su otišli do svojih navijača gdje su na veličanstven način odali počast predsjedniku, ali i ostalim žrtvama velike tragedije koja se desila u Leicesteru.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi