Sudija nije imao srca za igrače Leicestera

Zašto žuti?

Sudija nije imao srca za igrače Leicestera

E. Škorić

Leicester je s 1:0 slavio u gostima kod Cardiffa u meču kojeg su igrali u čast nedavno preminulog predsjednika kluba Vichaija Srivaddhanaprabhe.

Leicester je golom Demaraija Graya stigao do pobjede u 55. minuti, a nakon gola je pokazao majicu a kojoj je pisalo "For Vichai".

On je zajedno sa saigračima potrčao prema navijačima da proslavi gol, ali je nakon toga sudija zbog skidanja dresa dao žuti karton Grayu.

U redu, pravila su takva, ali možda je ipak sudac mogao da progleda kroz prste, pa svi su upućeni u priču i znaju zašto se tako emotivno slavio taj pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

Babo
Tipičan dokaz koliko je čovjek zaglupljen pravilima da nije u stanju koristiti sopstveni mozak!!!
18 4
ljiljan
Nije sudac kriv, pravila su takva i on ih mora postovat. A kad su vec uspjeli odat pocast predsjedniku cemu hajka oko jednog zutog kartona
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi