Nezapamćene scene: Navijači otjerali vlasnika sa stadiona jer igračima nije dao plate

Komedija u Holandiji

Nezapamćene scene: Navijači otjerali vlasnika sa stadiona jer igračima nije dao plate

M. Šljivak
Teme:

Nevjerovatne scene dešavale su se večeras u drugom razredu holandskog fudbala.

Ekipa Rode igrala je domaći meč protiv Graafschapa koji je završen bez pobjednika (1:1), ali su se ovim remijem nastavili problemi za tim iz Kerkradea koji ove sezone ima samo jednu pobjedu i ukupno šest bodova u osam kola.

Veliko nezadovoljstvo vlada u ovom timu. Vlasnik kluba Mauricio Garcia de la Vega doslovno je večeras otjeran sa stadiona od grupe navijača ovog kluba, a razlog je sasvim jednostavan.

On igračima ovog tima nije isplatio plate u proteklih nekoliko mjeseci. Igrači su zbog toga veoma bezvoljni, što se na terenu itekako primijeti.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Tako su navijači odlučili da sve uzmu u svoje ruke i da vlasnika deportuju sa stadiona.

Promo

Top Komentari

Samoiskreno
Velez i Sloboda, Siroki su ekipe koje nemaju redovna primanja kod nas.
1 10
KlaCkaLica11
Velez ima najredovnija primanja u BiH ne lupaj gluposti svaka marka dougovanja prema bivsim igracima se isplatila i jedan je od rijetkih sportski kolektiva u BiH da nema dogova
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi