11

Komentari (11)

zmijuga.loma
Vlaska posla. Uvijek glume zrtvu
Hooruk
Sad je i razumljivo kad se ronaldo koprca na travnjaku ko riba na suhom, bar je ulog 3 boda u seriji a, ovaj se valja radi pobjede u nekoj tamo drugoj ligi rs.
Syr
gazija navija za juventus i napacen je..al sto si ti napaceni interovac to nisu istine
Hooruk
I ti bi se trebao preobratiti pa poceti navijati za pravi klub-inter, sta ce ti ovi prevaranti-juventus, bolje je i u seriju b posteno ispasti ( ali ne biti izbacen) nego neposteno osvajati trofeje pa makar taj trofej bio i liga prvaka.
Bhf
Tacno je to da u Italiji svi kradu osim Intera,oni su najpostenij klub u ligi.Dokazano,izjavio je dupelizac hooruk.
Hooruk
Obali ga malo bhf
SarajevoHZ
Hahahaha, nema dalje, hahahaha...
DobarDam
Ovaj bi mogao naslijediti amawa u kriminalnoj organizaciji sa gejbavice
E.Car
Jao kralja svaka čast!!! Tako se bori,,pa makar i smiješno simuliranje, pa da igrači ne ginu za dres!!! Pa ovaj će ih šamarati ko onaj turčin. I tako se pobjedi vodeća ekipa.
konjnakvadrat
Udje bajo u teren i svali se, veli ovde mekse.
Rajvosa2019
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.