Nezapamćeno: Ono što je uradio trener u Foči moglo bi obići svijet

Za rubriku 'vjerovali ili ne'

Nezapamćeno: Ono što je uradio trener u Foči moglo bi obići svijet

Na fudbalskim terenima u BiH dosad smo se imali priliku nagledati mnoštvo toga što graniči s ludošću, ali ono što se dogodilo u Foči moglo bi obići svijet.

 U sklopu 13. kola Druge lige Republike Srpske u Foči su snage odmjerili Sutjeska i Leotar, a o naizgled sasvim običnoj utakmici danas bruje svi, i to zbog poteza trenera domaćeg tima.

Sutjeska je golom iz druge minute uspjela slaviti protiv lidera s minimalnih 1:0, ali do pobjede domaći su strepili sve do posljednjeg sučevog zvižduka. Kako se u finišu na strani Sutjeske nizala šansa za šansom, trenera je hvatala nervoza i u jednom trenutku odlučio je da padne na teren i prekine igru kako bi 'ukrao' što više vremena.

Prije toga je trenera Sutjeske u njegovom prostoru lopta pogodila u stomak, a čitava pompa se ne bi digla da u tom trenutku nije došetao do terena i pao pravo na travnjak kako bi sudac zaustavio igru. Zaustavio je jeste, ali je glumu pročitao i poslao ga u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Fudbal u BiH često donosi situacije za rubrike 'vjerovali ili ne', no ono što se dogodilo u Foči, definitivno pomiče granice nadrealnog.

Promo

Top Komentari

DobarDam
Ovaj bi mogao naslijediti amawa u kriminalnoj organizaciji sa gejbavice
7 6
Hooruk
Sad je i razumljivo kad se ronaldo koprca na travnjaku ko riba na suhom, bar je ulog 3 boda u seriji a, ovaj se valja radi pobjede u nekoj tamo drugoj ligi rs.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi