11

Komentari (11)

Elmedin
Velezu je mjesto u PL BiH,a ne da gledamo neke klubove sa sela,prigradskih naselja.Od srca zelim Velezu da se vrati u PL jer mu je tu i mjesto.
FreedomBH
U Orasju sigurno nece biti lahko,mogli bi pasti. U Kaknju I Orasju ni premijerligasi tesko uzimaju bodove kad hoce. Nadaj te se da him nece biti do igre,inace gubite il morace te kupit.
komunista
ja se vas tresem i iskreno se nadam da him nece bit do igre inace smo ga popusili
velez mo
NECE HIM,ZANIMLJIVO.CUO SAM DOSTA TIH SELJACKIH IZRAZA ALI OVO JE VRH.
rodjak
Ma Fajke je majstor samo taki,nema dalje,od 4 sanse daje 3 gola, ali mislim igrac utakmice je Haris Ovcina.Idemo dalje ko je sljedeci,a ja sad su Labudovi na redu.Pa moji dragi labudovi pripremite se dobro eto Rodjenih da vas ocerupaju :)
velez mo
DIREKTORE HASICU ODMA SJESTI SA MAJSTOROM I PONUDITI U NOVI UGOVOR NA 5 GODINA,NUSMIRE TI SI NAS,NEMA TI IZ MOSTARA NAREDNIH 5 GODINA
velez mo
NUSMIRE MAJSTORE KAPA DO PODA.SVAKA TI ČAST.
Naser
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Dela
BRAVO ROĐENIIIIII DOBRA PETARDA, IDEMO DALJE DO PREMIJER LIGE...
velez mo
KOGA GOD NAČMEMO U PRVOM POLUVREMENU NJEMU JE KATASTROFA,NAJAČI SMO DALEKO SMO ISPRED SVIJU,SEIDE BRZ OPORAVAK,SAMO OVAKO I NECE BITI NIKAKVIH PROBLEMA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.