Nezić i Jahić napuštaju Slobodu

Novi odlasci s Tušnja

Nezić i Jahić napuštaju Slobodu

A. Beganović

Član Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, Sloboda iz Tuzle, nalazi se u ogromnim problemima. Naime, iz Tuzle gotovo svaki dan stižu vijesti o odlascima s Tušnja, a o pojačnjima niko i ne priča.

Nakon mnogobrojnih odlazaka sa Tušnja prije početka priprema trend odlazaka nastavljen je i u punom jeku pripremnog perioda.

 

Tako trener Slobode, Denis Sadiković, u proljetnom dijelu prvenstva neće moći računati na standardni dvojac iz jesenjeg dijela sezone, Adnana Jahića i Muamera Nezića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

"Izgleda da su nas definitivno napustili Nezić i Jahić. Situacija je alarmantna, ne znam kako dalje", kratko nam je rekao Sadiković.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.