7

Komentari (7)

magistar
Iz Saveza su rekli da je uslov nastavka lige saglasnost oba Staba za vanredne situacije a krajnji datum 25. maj. Danas je 25. maj, ni jedan Stab nije dao pismenu saglasnost a kamoli oba, Stab RS nece dati najmanje do 1. jula. Liga Republike Srpske i Federacije su prekinute. Liga BiH ima klubove koji su zadovoljni i koji nisu zadovoljni tabelom ali valjda Savez i vlast odlucuje a ne pojedinci i klubovi.
Plavi orkestar
pm Ništa novo od mrzitelja sopstvene drzave.Sve one koji im budu pomogli u ostvarenju njihovih planova proglasiti njihovim saucesnicima u rušenju drzave koju su stvarali oni kojima se danas odaje pocast.Neka je stid svakog onog ko sjedi u savezu i ucestvuje u ovom.Pitat ce se nekad za ovo a do kraja zivota ce biti obiljezeni i njihova imena ce biti zapisana na zidu srama.FS mora naloziti odigravanje prvenstva i kome se igra neka igra,kome se ne igra i ne mora.Za neigranje znaju se sankcije.Sve po zakonu.
Zeleni_zub
Dragi ljudi, kakvi rusioci i branioci drzave, nemojte biti papci pa na taj supljak vec 20 godina nasjedati. Sve odluke bice donesene iz vlastitih interesa, zarad punjenja dzepova... kakva drzava ba, eto i Fikret je respiratore uvozio da spasi drzavu... ko jos u to 2020. godine vjeruje?
Plavi orkestar
Upravo to.Zbog vlastitih interesa ce,ako treba,i drzavu razvaliti.
EdwinPol
Rusenje drzave jer ce sarwjrvo biti prvak a zeljkan opeg ispusiti ?? Hahahahahahah to samo mitomani i sportsport mogu napisati
Fareus1921
Napravili ste 10 sjednica niste ništa skoro poduzeli
tcity055
Šta će Mušija i Stanišić ako se nastavi davno raspustili sve igrače.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.