12

Komentari (12)

Dok ti Meho,bacas prah u oci narodu u BiH,kao i tvoji prethp+odnici,dok god budete prepisivali spiskove igraca od prethodnika,nema ovde selameta!
Mowzilla
Dobrodosao nazad, ali da se razumijemo: Kodro je vracen na isti nacin kao Bazdarevic, zbog druge postave saveza. Isto tako je vracen jer mi u ovom trenutku sa losim rezultatima i niskom platom ne mozemo boljeg ni dovesti i da hocemo. Kako god, puna podrska Kodri, sto manje do nikakvog petljanja u sastavljanju spiska, solidnih rezultata, pa aBd i taj baraz vise da prodjemo, sretno kapetane ⚜️
Mowzilla
kao Hadzibegic*
Ima li iko noviji,mlađi,moderniji ili stalno vrtite ove zadrte jugoslavenske trenere koji igraju i planiraju fudbal od prije pedeset godina?
K79
sigurno da ima al ti su skupi za nas tako da bolje kodro nego neki izlizani stručnjak iz komsiluka
Ma ja bolje prvi u selu nego zadnji u gradu,Kodro je u nivou Hadžibegića ako ne i ispod.
konjnakvadrat
Dobila je bosna svoje Maldinije
user1654972174
Sretno majstore Kodro...
StarMoVe
Sretno Meho igračino!
Sioux1921
Samo udri mehaga sretno majstore
hamdi kurtes
Krampa od selektora.
Što minusi?Stalno se ista imena vrte Kodro,Baždarević,Hadžibegić,Sušić,Bajević itd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti