"Zadovoljan sam kako radi NFSBiH, UEFA je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine"

Zoran Laković bio gost Skupštine NFSBiH

"Zadovoljan sam kako radi NFSBiH, UEFA je veliki prijatelj Bosne i Hercegovine"

Haris Zilić

Sjednica Skupštine NFSBiH održana je danas u Sarajevu.

Među gostima bio je i direktor nacionalnih asocijacija UEFA-e, Zoran Laković koji se dotakao rada NFSBiH i svega što je vidio na Skupštini. Bilo je riječi i o infrastrukturnim projektima.

"Zadovoljstvo je da prisustvujem Skupštini da viidmo kako Savez funkcioniše. Izuzetno sam zadovoljan. Balkan je specifičan i vidi se da ljudi rade odgovorno i tolerantno i sve odluke su usvojene jednoglasno. Što se tiče UEFA-e, Bosna i Hercegovina ima velikog prijatelja i što se tiče i mene i UEFA-e i gospodina Čeferina. Tu smo da podržimo sve projekte, posebno infrastrukturne gdje se i država treba uključiti jer bez pomoći države nema jake realizacije", rekao je Laković i dodao:

"Svaki prihod od UEFA-e NFSBiH usmjerava infrastrukturi i klubovima. Pratit ćemo realizaciju projekta. Ono što smo se dogovorili ranije sve ćemo ispoštovati. UEFA će pratiti realizaciju, a dinamiku, način i izvođača to je u rukama NFSBiH. Ne bih volio da se stane na 12 terena, zamolite i državu da pomogne. Ponavljam, bez države, veliki projekti se ne mogu završiti. Evo primjera Mađarske, kako je država to sve uredila."

Top Komentari

Dzematlija
Fuj
1 0
Ajax11
Mora da su mu koju ravaku poslali u sobu cim ovako govori
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi