18

Komentari (18)

adaStolac
Izgleda velike guzve na ulazima..
mirza24
HAHAHAHAHAHAHAHA 100K HAHAHAHAHA LOPOVI PA STA MOGU KLUBOVI SA 100K HAHAHAHA WC NAPRAVIT
TIGAR
eto jada...sta ce pare u banjaluci kad ni jedna reprezentacija ne igra nikad tamo..sta ce pod bijelim brijegom kad ni tamo..mamu vam odvratnu onu vlasko katolicku
teddy sheringham
Dakle sav vaš rad se svede na čitače karata?! Oj Džidži, ****m ti poziciju!!
s.s.a.heb
bravo savez poserem vam se u Rad gdje je Zeljo gdje je Velez sram da vas Bude jedina dva kluba u BiH koja se razvijaju uz pomoc navijaca dobrih ljudi Koji vide napredak u klubovima. Jednom ustaskom Ali bukvalno ustaskom klubu Koji je preote Stadion od Veleza Koji Ste im vi Dali dajete im Jos donaciju da urede Stadion Jednom Sarajevu Koji nema svoj Stadion vi dajete donaciju to je olimpiski Stadion i to drzava treba da uredi. Nikad ovde nista nece ici kako treba
starmac
Bravo majstore,svaka ti je na mjestu.
Jugovina
kszes, gdje je Zeljo? a travnjak, a tribina, a krov...? pa vise je zeljo povukao para od saveza i drzavnih para nego svi ostali klubovi zajedno ???
Jugovina
PS: Koliko ja znam, svi nabrojani klubovi su clanovi jednog te istog saveza tako da imaju svakoboravo aplicirati i dobiti novac.
pjanke_1
Koliko znamo Zeljo je do sada dobio para i para od NS. Daj malo ostalim braco. A ovo je sitnica sta je nas dragi Zeljo dobio. I opet im niko ne valja.
Rus
Hebo Vam citac karti mater lopovsku. Tereni njive, djeca imaju uslove za trening kao u ruandi.
starmac
SAVEZ m....u vam svima j.....m.Jeli to nagrada sto je sve ove godine VELEZ igrao na LEDINI.Dabogda vam svima malo bilo i na ovom i na onom svijetu.LOPOVI jedni.Sve pare koje ste ulozili u Mostar je nagrada jednom klubu koji je istjerao Veleza.I sad opet dajete onima kojima ce te nategnuti EVROPU pa da imaju uslove a ove sve druge klubove ko j....e.SAVEZ=MAFIJA.
SrcuDragaBojaPlava
a TERENI?? PICKE MANIJACI HORDE RED ARMY ROBIJASI..PICKE JEDNE SAMO KENJATE KAD CEMO PRED SAVEZ??
enko
pogledajte gdje su otisli tereni sa umjetnom travom.potrebno je da su u izvrsnom odboru ili predsjednistvu i eto ga.
starmac
Slazem se stobom drug.Svi navijaci pred savez i rastjerat mafiju.
ks0l3
picka vam materina bezobrazna
Sikter2027
SAVEZ NAPOLJE, Mafijo opet ce te saprati oprati naorati pare mamicu vam lopovsku. Politika je ***** a savez je drolja
bistrik87
enko
bratski ,da se niko ne ljuti,po paritetu begic- beusan-kovacevic a ostale ko **be
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.